null                                                                                null                                                                                               null 

                                                                                  Bel ons op 06-2243 8080 of mail naar welkom@greencoffins.nl                     

   null     null   null              

null

Bananenblad uitvaartmanden

Bananenblad is eigenlijk een restproduct van de bedrijfstak landbouw en vormt een haast onuitputtelijke bron van grondstof. Het ontwerp van de casket bestaat overwegend uit Bananenblad en is geaccentueerd met zowel Pandanus als met behandelde rotan. Onze bananenblad producten worden handmatig in Zuid-Oost Azië vervaardigd en zijn Fair Trade. De kwaliteit en de degelijkheid wordt gewaarborgd door de massieve bodem en door het sterke bamboe of rotan frame. Al onze uitvaartmanden worden geleverd met een interieur van ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een Eco Bamboe hoofdsteun of een biologisch afbreekbaar hoofdkussen.

Bananenblad Rond 


Bananenblad is een restproduct van de bedrijfstak landbouw en vormt een haast onuitputtelijke bron van grondstof. De kwaliteit en de degelijkheid van de mand wordt gewaarborgd door de massieve houten bodem en door het sterke bamboe of rotan frame.

Bananenblad TraditioneelBananenblad is eigenlijk een restproduct van de bedrijfstak landbouw en het vormt een haast onuitputtelijke bron van grondstof.  Ze zijn zowel in traditionele vormgeving als afgerond verkrijgbaar. Bekijk meer informatie. 

Bananenblad Casket Ebony

Al onze grafmanden en rieten doodskisten worden geleverd met een interieur van ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een Eco Bamboe hoofdsteun of een biologisch afbreekbaar hoofdkussen.

Bananenblad Casket Cerise


Het ontwerp van de casket bestaat overwegend uit Bananenblad en is geaccentueerd met zowel Pandanus als met een met plantaardige kleurstof behandelde rotan. Lees meer over Bananenblad Casket Kers.


bananenblad-urn-sunflower

Bananenblad urn "Sunflower"

Deze urn wordt geleverd met een interieur van ongebleekt watervast katoen.
Bananenblad urn

Bananenblad urn "Primrose"

Deze urn wordt geleverd met een interieur van ongebleekt watervast katoen.

Bananenblad urn

Bananenblad urn "Buttercup"

Deze urn wordt geleverd met een interieur van ongebleekt watervast katoen.

Kenmerken

De op onze website en in onze documentatie verstrekte informatie is met de grootste zorg samengesteld. Omdat onze producten natuurproducten zijn en handmatig worden vervaardigd kunnen er in de praktijk afwijkingen ontstaan ten opzichte van de door ons opgegeven specificaties en/of ten opzichte van de getoonde foto’s.

Anderen bekeken ook

Wilgentenen uitvaartmanden

Wilgentenen zijn loten van wilgen die kunnen worden gebruikt voor het vlechten van onder andere uitvaartmanden. Bekijk meer over de Wilgentenen uitvaartmanden.

Pandanus uitvaartmanden

Omdat we uitsluitend werken met niet bedreigde plantensoorten is het populaire Zeegras vervangen door Pandanus, ook wel Wilde Ananas genoemd.

Bamboe uitvaartmanden

Onze bamboe producten worden handmatig in Zuid-Oost Azië vervaardigd en zijn Fair Trade gecertificeerd. Bekijk de Bamboe uitvaartmanden.

Heeft u vragen of wilt u prijsinformatie ontvangen? Neem contact met ons op.

U kunt bij ons dag- en nacht telefonisch bestellen via 06-2243 8080 of door te mailen naar welkom@greencoffins.nl of geef uw bestelling door via onze website.