null                                                                                null                                                                                                         null 

                                                                                                   Bel ons op 071-5218570 of mail naar welkom@greencoffins.nl                      

   null       null         null              

null

Hoe bezorgen wij?

Kan ik als particulier zelf een uitvaartmand bestellen?

Ja, als particulier kun je bij Greencoffins.nl zelf een uitvaartmand bestellen. Greencoffins.nl biedt verschillende milieuvriendelijke uitvaartmanden aan die geschikt en goedgekeurd zijn voor crematies en natuurbegraafplaatsen.  

Je kunt de website bezoeken, het assortiment bekijken en een uitvaartmand naar keuze bestellen. Greencoffins bezorgt de uitvaartmanden vanuit de centrale magazijn in Sassenheim. Wij maken gebruik van eigen onopvallende auto's en streven ernaar om op de dag van bestelling te bezorgen, vaak zelfs binnen één à twee uur. Je kunt direct bestellen door contact op te nemen via telefoonnummer 071-521 85 70 / 06-2243 8080, of door gebruik te maken van het bestelformulier op de website: www.greencoffins.nl/bestelling-aanvragen/


Kan ik mijn uitvaartondernemer ook vragen om een mand bij jullie te bestellen? 

Ja, als particulier kun je ook via een uitvaartondernemer een bestelling plaatsen bij Greencoffins.nl. In dat geval geef je aan de uitvaartondernemer door dat je geïnteresseerd bent in een uitvaartmand van Greencoffins. De uitvaartondernemer zal vervolgens namens jou contact opnemen met Greencoffins.nl en de bestelling voor je plaatsen. Dit is een gangbare werkwijze waarbij de uitvaartondernemer als tussenpersoon fungeert om het proces te coördineren en ervoor te zorgen dat de gewenste uitvaartmand van Greencoffins wordt geleverd. Bespreek je wensen met de uitvaartondernemer en zij zullen de nodige stappen ondernemen om de bestelling bij Greencoffins.nl te plaatsen.


Zijn de manden goedgekeurd voor crematie en natuurlijke begraafplaatsen?

Ja, alle manden van GreenCoffins zijn getest en goedgekeurd voor crematies en natuurlijke begraafplaatsen. GreenCoffins uitvaartmanden zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, zonder spijkers, schroeven, nietjes of plastic. Voor manden met een kleur wordt biologisch afbreekbare verf op waterbasis gebruikt. Hierdoor blijven de manden volledig biologisch afbreekbaar en zijn ze ook geschikt voor een Natuurbegraafplaats. 


Zijn de kosten van de uitvaartmand te declareren bij de uitvaartverzekering?

Het is afhankelijk van de polis of de kosten geheel, gedeeltelijk of niet vergoed worden. Sommige polissen keren ook een 'vrij te besteden' bedrag uit dat aangewend kan worden voor de aanschaf van een uitvaartmand.


Wat betekent het FairTrade keurmerk?

Het FairTrade keurmerk betekent dat de uitvaartmand is geproduceerd in een door de World Fair Trade Organization (WFTO™) geaccrediteerde werkplaats


Wat is jullie goedkoopste uitvaartmand?

De goedkoopste Fair Trade (WFTO™) is 698 euro inclusief btw.

Bamboe Lattice Rond

Dubbel gevlochten handwerk, prachtig afgerond aan beide uiteinden met een geleidelijk afnemende breedte naar één uiteinde. De kwaliteit en de degelijkheid van de bamboe doodskist wordt gewaarborgd door een sterk bamboe frame en een bodem van massief hout. Onze bamboe producten worden handmatig in Zuid- Azië vervaardigd en zijn Fair Trade. 

U kunt bij ons 24/7 bestellen en laten bezorgen

U kunt bij ons dag- en nacht telefonisch bestellen via 071-5218570 of door te mailen naar welkom@greencoffins.nl of geef uw bestelling door via onze website. Vanuit ons magazijn in Nederland bezorgt GreenCoffins de uitvaartmanden bij uitvaartondernemers, maar indien gewenst ook direct bij families thuis of in het ziekenhuis, hospice, verplegingshuis of bij het uitvaartcentrum. Wij leveren op de dag van bestelling. U kunt bij ons 24/7 bestellen en laten bezorgen. Een mand afhalen in Voorhout is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Kenmerken

De op onze website en in onze documentatie verstrekte informatie is met de grootste zorg samengesteld. Omdat onze producten natuurproducten zijn en handmatig worden vervaardigd kunnen er in de praktijk afwijkingen ontstaan ten opzichte van de door ons opgegeven specificaties en/of ten opzichte van de getoonde foto’s.

Heeft u vragen of wilt u prijs- informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

U kunt bij ons dag- en nacht telefonisch bestellen via 071-5218570 of door te mailen naar welkom@greencoffins.nl of geef uw bestelling door via onze website.